IMTFC - posvećen najvećoj balkanskoj zvijezdi.
In Memoriam Toše Fan Club
.

Sva događanja pratite samo na tose.bloger.hr i na našoj Facebook fan stranici.

Bloger.hr ugasio svoju uslugu za korisnike izvan Hrvatske 
1. listopada 2014. godine.

Nakon tog razdoblja korisnici izvan Hrvatske neće moći urediti svoje blogove.
Blog
petak, rujan 24, 2010

Hrvatska zvijezda Antonija Šola, jučer se usred ručka u restoranu u Pelnicama, pokraj Kumanova, rasplakala na pjesmu 'Volim osmjeh tvoj', koju je u duetu pjevala sa preminulom zvijezdom Tošom Proeskim.Antonija je zajedno sa njezinom menađžericom Sandrom, i još nekim prijateljima, bila gošća gradonačelnika Kumanova, Zorana Damjanovskog, sa kojim se trebalo dogovoriti za nastup. Šoli su se obradovali i ostali gosti koji su se poželjeli slikati sa njom. Prekinula je ručak kako bi ispunila želju obožavatelja.

- Mnogo te volimo. Kada te gledamo, kao da gledamo Tošu. Neprestano slušamo CD u autu, rekli su obožavatelji i pustili duet pjesmu. Antonija je počela plakati i grliti ih. Kad su ugledali rasplakanu pjevačicu sa razmazanom šminkom, menađerica i folk pjevač Nino Veličkovski, koji je kao direktor za kulturu općine Kumanovo bio dio gradonačelnikove ekipe, potrčali su da je smire.

- Što da radim kad sam jako emotivna. Mnogo mi znače pjesme koje sam pisala za Tošu, osobito ova koju smo zajedno pjevali. To je jedan period mog života koji mogu nazvati najljepšim i nikad ga neću zaboraviti. Zato uvijek kad je čujem ne mogu sakriti suze. Zahvaljujem vam na podršci, kroz suze je rekla Antonija.

Šola u Hrvatskoj još uvijek skriva da je prije desetak dana zauvijek raskinula sa njenim dojučerašnjim momkom i menađžerom, Lukom. U Makedoniji je najčešće u društvu Aleksandra Ružina, starijeg sina bivšeg ambasadora u NATO i kandidata za predsjednika Makedonije Nane Ružina. Alek je dočekuje i isprača na aerodrom. Tako je bilo i jučer ujutro, kad je jutarnjim letom ispratio Šolu i menađericu u Zagreb.

Šola je potpisala dogovor sa ''Plan B'' produkcijom, koja će biti njen promotor u Makedoniji. Govori kako je dosad 11 pjesama prepjevala na makedonski jezik, a na makedonskom jeziku sprema i album. Autorica je tekstova najvećih Tošinih hrvatskih hitova, kao što su Srce nije kamen, Veži me za sebe, Volim osmjeh tvoj.

vest.com.mk

tose @ 19:10 |Komentiraj | Komentari: 41 | Prikaži komentare
FB grupa
Facebook
facebook.com/imtfc
Izdvojeno
Obavijest
Nema zapisa.
Trenutno vas je...
IMTFC & F na
 Facebook fan page IMTFC & F Twitter fan page YouTube canal - IMTFC & F
Kontakt
IMTF kontakt i radio
Broj posjeta:
Brojač posjeta
1533675
O nama statistike
In Memoriam Toše Fan Klub (IMTFC & F) posvećen je pokojnom makedonskom pjevaču i velikom humanitarcu, Todoru Toši Proeskom. Osnovan je 18. listopada 2007. godine, samo dva dana nakon tragične nesreće u kojoj je život izgubio makedonski slavuj. Kasnije se fan klub proširio na forum... Zadaća fan kluba je: Čuvati lik i djelo Toše Proeskog i okupljati njegove fanove ma gdje bili. Naš slogan je:

Od smrti te nismo mogli čuvati,
čuvat ćemo te od zaborava!

Vaš IMTFC & F

Poruka
Exkluzivno za In Memoriam Toše Fan Club!

Tošina menadžerica gopođa Ljiljana Petrović:
Iako me na svako putovanje u Hrvatsku prati tuga, vi mi uvijek izmamite osmijeh na lice i sreću u očima kad vidim sa koliko posvećenosti čuvate sjećanje na mog i vašeg Tošu. Riječi zahvale ne postoje samo moja ogromna ljubav prema vama i uvijek tu za vas kad vam trebam.
SO LJUBOV , LJILJA NA TOŠE

O nesreći govore...
O nesreći govore:

Georgijevski, vozač Touarega "Ničeg se ne sjećam i nikad se ne želim sjetiti"

Zoran, prijatelj pok. Toše: "Uvijek sam sjedio na baš tome mjestu na kojem je poginuo"

Zoran o nesreći kraj Nove Gradiške: "Da sam išao sa njima na put, Toše bi možda bio živ"

Andrijana Budimir, Tošina djevojka "Čuvajte mi Đoleta. Izgubila sam ljubav, ne želim i prijetelja"

Prijatelji o trenutcima nakon nesreće: "Na Tošinu se laptopu vrtio film koji je gledao tog jutra"

Georgij Georgijevski u bolnici: "Čuo sam se s majkom i ona će biti uz mene na putu kući"

Toše Ilijev, dječak kojem je Proeski spasio život: "Toše, ti si mi dao život, kako da ga ja vratim tebi?"
 
Index.hr
Nema zapisa.